• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser
SUMMER SALE - opp til 60%
Racketsport  Padel  Padelracket  Adidas Cross It CTRL, Padelracket

Adidas Cross It CTRL, Padelracket

Adidas
-20%
Adidas Cross It CTRL, Padelracket
testvinnareImageMobil
Beskrivelse

Beskrivelse

Kontroll når nye dimensjoner med denne nye Cross It CTRL. Dynamic Air Flow-teknologien inkluderer studiet av aerodynamikk i padelverdenen i denne racketen designet for spillere på profesjonelt nivå. Designet optimaliserer luftstrømmen for å redusere motstanden i skudd. Extra Power Grip består av et lengre grep, som flytter balansen til toppen for å få kraft i angrepsspillet. Innovasjon stopper ikke der. Arrangementet med 11 tretten hull, mindre hull i midten av hodet, gir holdbarhet og kraft. Kombinasjonen av aluminisert 15K karbonfiber og Eva High Memory, med høyere tetthet, fungerer som en kraftmotor i hvert skudd. Denne racketen er din billett til neste nivå i padel.

Dynamic Air Flow: DAF-teknologien gir større luftstrøm i kjerneområdet mens du spiller skudd. Den reduserte luftmotstanden gir bedre håndtering.

Extra Long Grip: Jo lengre grep betyr at massen til racketen er nærmere hodet, og flytter sweet spot høyere opp.

HIGH MEMORY: EVA-gummi med høy tetthet som øker kraften ved høyhastighetsskudd. Passer for spillere med høyere teknisk nivå.

CARBON ALUMINIZED 15k: Caluminisert 15k karbonfiber, med flettede karbonfiberfilamenter som gir mer fleksibilitet enn de forrige, men stor motstand og stivhet. Med optimert fleksibilitet takket være sin aluminiserte behandling.

Spesifikasjon:

  • Form: Rund
  • Spin Blade Mold: Ruhet med 3D-relieff satt inn i formen på racketen som øker grepet og øker genereringen av spinn på skudd.
  • Vekt: 360-375gr
  • Størrelse: 455 mm / 484 cm2
  • 11 Thirteen: Innovativt arrangement av hullene på racketen med en mindre diameter i midten, noe som gir større stivhet, holdbarhet og kraft til racketen.
  • Nivå: PRO
testvinnareImage

Anmeldelse fra MerPadel

Beste Padel-racket for menn 2024 - Kontroll

Cross It CTRL er en av Adidas sine toppmodeller og er designet for de som ønsker maksimal kontroll uten å tomle for mye på farten. Det er fremfor alt en meget kompetent padellracket i defensiven og lar deg returnere motstanderens baller på en effektiv måte, for så å kontre med raske og avgjørende slag når muligheten byr seg.

Racketen er rund og har sin sweet spot midt på treffflaten. Vekten klokker inn på 360-375 gram og balansen er middels, noe som gjør at racketen føles godt balansert i hånden. En detalj vi liker er at racketen har litt lengre håndtak enn standard, dette gjør at balansen settes litt opp og det er lettere å slå tohånds bakhånd.

Videre er treffflaten laget av en stiv 15K karbonfiber og over den ligger Adidas sin populære Spin Blade-teknologi, som er en rillet struktur og gir økt effekt i de slikkede skuddene.

Inne i Cross it CTRL er EVA High Memory-kjernen, som er av hard natur. Den gir et særegent balltreff med rask respons og svært liten trampolineeffekt, slik at du kan kontrollere hastighet og plassering selv.

For å øke stabiliteten og kraften til racketen er den også utstyrt med Dynamic Air Flow System. Det øker luftstrømmen gjennom racketen og gjør at det føles raskere og lettere gjennom husken. Noe som lar deg få mer fart bak hver ball som treffes.

Kort fortalt er Adidas Cross It CTRL en suveren padelkontrollracket, med godt trykk i slagene og er en av de beste padelracketene for menn i 2024 etter vår mening.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTGRK1CA5
EAN-kode8436548249113
VaremerkeAdidas
FormDiamant
VektgruppeMedium, Tung
BalanseMellom
EgenskaperAllround, Kraft

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen