• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

KAMPANJE | Hjemmegym

Annet  Outlet  Kondisjon  Hammer Sport Speed Race S

Hammer Sport Speed Race S

Hammer Sport
-29%
Hammer Sport Speed Race S
testvinnareImageMobil
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Innovasjon i hastighet! Elektronisk innendørssykkel med magnetbremsesystem
  • Datamaskin med LCD-skjerm med blått bakgrunnsbelysning, dreieknapp og Bluetooth
  • 10 programmer med oppoverbakke og nedoverbakke + 4 kardio- og brukerprogrammer hver
  • 20 kg svinghjulsmasse, lastbar opptil 150 kg
  • Inkludert motiverende og gratis Speedbike-kurs

HAMMER Speed ​​​​Race S

Utholdenhetstrening i høy hastighet hjemme. Øker fettforbrenningen din.

Et absolutt høydepunkt blant speedbikes

Kom i gang med ETM-testvinneren HAMMER Speed ​​​​Race S speedsykkel og opplev de perfekt harmoniserte høyteknologiske funksjonene til høykvalitets innendørssykkelen hjemme. Pedal på full hastighet og juster det moderne magnetiske bremsesystemet slik at det passer deg perfekt. Den elektroniske motstandsjusteringen er ytelseskontrollen for hastighetsøktene dine. Styrk legg- og lårmuskulaturen med hurtigsykkelen og forbrenn massevis av kalorier samtidig. La innendørssykling inspirere deg og start neste sykkelsesong hjemme, uansett vær og med kraft.

Oppdag favoritttreningen din

Med HAMMER Workouts tilbyr vi deg stadig nye og motiverende kurs med hurtigsykkelen din. Tren med våre eksperttrenere og oppnå dine individuelle treningsmål på 10 til 50 minutters treningsøkter. Alt på ett sted og uten behov for ekstra abonnementer.

Merkbar kvalitet med hver pedalomdreining

Med Speed ​​​​Race S kan du stole på kvaliteten og få et moderne magnetisk bremsesystem av høy kvalitet som er helt stille og vedlikeholdsfritt. Treningsmotstanden reguleres nøyaktig og elektronisk på datamaskinen via avstanden mellom magnetene og svinghjulet. Jo mindre avstand, jo høyere motstand og jo mer intens Speedbike-trening. Denne smarte måten å regulere motstanden på er helt kontaktfri og dermed også slitasjefri. En annen stor fordel er presisjonen til den elektriske motstandskontrollen sammenlignet med manuelt justerbare magnetiske bremsesystemer, som er installert i de fleste sykler. Dette gjør at ønsket motstand kan stilles inn raskt og presist for f.eks. intervaller.

Opplev produktet ditt hjemme nå!

Enten det er som en 3D-visning på datamaskinen eller virtuelt i ditt eget rom via smarttelefonen - fordyp deg i en helt ny type produktopplevelse med HAMMER Augmented Reality.

Maksimal stabilitet med best ergonomi

Virtuell sykkeltrening med Kinomap

Folk som er opptil 2 meter høye kan trene perfekt på Speedbike og justere salen og styret perfekt. Et godt sete på Speedbike er ekstremt viktig, derfor tilbyr Speed ​​​​Race S deg 5 justeringspunkter for din perfekte posisjon. Du kan justere salhøyden 10 ganger. Posisjonen til salen kan også justeres horisontalt til ønsket kjørestilling med bare noen få enkle grep ved å flytte setevognen. Vinkelen på salen kan også justeres. Med pedalsveiven i horisontal stilling bør vinkelen mellom lår og underben være 90°.

Du kan justere høyden på sportsstyret i 4 posisjoner for perfekte armlener. Flerposisjonsgrepet er behagelig å holde og svettebestandig. Kontrollflaten av høy kvalitet tørkes enkelt av med en fuktig klut etter trening. Perfekt justert, pedalsveivene er i bevegelse!

Hastighetsvisningen din

den brukervennlige datamaskinen med dreieknapp og to knapper lar deg raskt stille inn og vise treningsparametere og motstand. Datamaskinens skjerm er bakgrunnsbelyst i blått og gir deg tydelig og lettlest informasjon: tid, distanse, forbrente kalorier, puls, treningsmotstand (1-16), pedalomdreininger/min og hastighet. Liker du å trene i henhold til forhåndsinnstilte verdier? Da vil du definitivt like følgende verdier. Innstilling av standardverdier som tid, distanse, motstandsnivå eller kalorier er veldig enkelt og raskt ved hjelp av de to trykknappene og den store dreieknappen.

Perfekt sykkelunderholdning: kompatibel med Kinomap

Det er to passende fester for nettbrettet eller smarttelefonen for å nyte "live-følelsen" med multimedia. Mobiltelefonen kan plasseres direkte på datamaskinen og nettbrettet på holderen. Kompatibilitet med treningsappen «Kinomap» gjør treningsopplevelsen enda mer spektakulær og øker motivasjonen din med en live ruteopplevelse gjennom den store verden. Motstanden økes automatisk i oppoverbakker og reduseres automatisk i nedoverbakker. Løpehastigheten justeres automatisk til din nåværende tråkkfrekvens i sanntid. Kjørehastigheten øker ved høy tråkkfrekvens og avtar ved lav tråkkfrekvens. Last ned Kinomap-appen til nettbrettet ditt og koble til Speed ​​​​Race S via Bluetooth og du er klar til å gå!

Hjerteovervåking

Du kan trene i henhold til pulsen din under innendørs sykkeløkter. Treningscomputeren tilbyr deg 4 forskjellige pulsprogrammer for dette formålet. I tillegg er datamaskinen utstyrt for trådløs overføring av pulsen via chip. Pulsen overføres ved hjelp av en valgfri bryststropp (5,0 - 5,5 kHz). Eventuelt starter restitusjonsknappen på datamaskinen en restitusjonspulsmåling på slutten av treningsøkten og du får en kondisjonsvurdering fra 1-6. Din fordel: du ser umiddelbart hvor sprek du er.

Dobbel væskepåfylling

Med de 2 vannflaskeholderne kan du enkelt komme deg gjennom utholdenhetsøktene og vanntilførselen forblir sikker. Flaskeholderne passer til alle standard typer sportsflasker.

Sporty pedaler med kurv

Pedalene på Speed ​​​​Race S lar deg utvikle den perfekte kraftoverføringen til sveivene og gi deg full fart.

De spesielt grepsvennlige pedalene med kurv gir deg et sikkert grep med treningsskoene. Uansett om det gjelder moderat kondisjonstrening eller sporty fartstrening i stående stilling, garanterer sportspedalene maksimal komfort, antiskli og effektivitet selv på lange treningsrunder. Perfekt simulering og forberedelse til neste sykkeletappe! Begge pedalene er utstyrt med en justerbar kurv. Pedaler med SPD klikksystem kan ettermonteres som ekstrautstyr.

Stille, men i full fart

trene når som helst på dagen uten å forstyrre naboer eller familiemedlemmer. Den innovative teknologien til innendørssyklusen gjør det mulig. Hurtighetstrening med materialer av høy kvalitet garanterer mye treningsglede og gjør treningsøkten behagelig stillegående. Med et 20 kg svinghjul, fast roterende ribbebeltedrift og kvalitetskulelager, kombinerer Speed ​​​​Race S alt du trenger for å komme opp i fart. Pedalene får et kraftig løft og ingen blir forstyrret av irriterende lyder.

Nødstoppknapp

Det kontinuerlig justerbare belastningsområdet vil garantert få alle treningsentusiaster til å svette. Med dreieknappen kan du raskt justere motstanden. Det vedlikeholdsfrie beltet, det store svinghjulet og den innebygde stive rotoren tåler selv de mest intensive stigningene. Filtskoene bremser pålitelig og presist. Det velprøvde 4-punktssystemet garanterer også et spesielt høyt nivå av stabilitet.

Stabil konstruksjon og rullbar

4-punktssystemet har høydejusteringshetter som er festet til føttene. Disse gir deg perfekt utjevning og en stabil posisjon. Den høykvalitets og sporty designen garanterer deg en trygg følelse selv under høyhastighetsøkter og kraftige pedalbevegelser mens du står. Mobilitet er ikke et problem til tross for den robuste designen, fordi utstyrt med to førsteklasses transportruller på forbenet kan innendørssykkelen din enkelt flyttes til ønsket plassering.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa4864
EAN-kode4005251486401
VaremerkeHammer Sport
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
PulsJa
Mål & Vekt
Lengde120 cm
Bredde51 cm
Høyde135 cm
Vekt43 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Avstand pedal/sete17 cm
PedalerKurv
Funksjoner
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
FlaskeholderJa
TransporthjulJa
Horisontal justering salJa
Vertikal justering salJa
Motor & Drivsystem
MotstandssystemManuell magnetmotstand
Drivsystem-
Svinghjulsvekt20 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
BruksområdeHjemmebruk

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen